Gea Boschma

Gea slider:headerfoto-workshop dromenvangen-2

DROMENVANGEN

Soepele bewegingen, zachtheid en gouden randjes. En ook kwetsbaarheid, ingewikkeld en vastlopen. Alles komt voorbij tijdens een workshop Dromenvangen.

Wat laat je zien, wat komt er naar voren? Wat voel je, wat wens je en misschien wel, wat heb je te doen?

Een dromenvanger maken is niet zomaar iets. De beweging, de ritmische handeling van het lussen maken is niet altijd gemakkelijk. En vergt even wat geduld. Je werkt van buiten naar binnen en zo zul je merken dat je zelf ook naar binnen keert. De een noemt het gefocust zijn de ander het openen van zijn hart, het is maar net hoe je het bekijkt en alles mag.

Na het ingewikkelde stukje techniek komt er het mooi maken. Met garens, veren, kralen en andere lichte materialen maak je je dromenvanger persoonlijk.

Tijdens de workshop begeleidt Gea je op alle vlakken, technisch, artistiek en energetisch. Een creatief proces waarbij er veel aangeraakt wordt, je op diepere lagen in jezelf terecht kunt komen. De figuurlijke gouden randjes maken deze workshop zo bijzonder.

Ik vang dromen, en dromen vangen mij. En in mijn dromen zijn we samen. Jij en ik.... en ik en jij...

PRAKTISCH

Gea heeft alle materialen voor je liggen om een mooie dromenvanger te maken. Wil je je dromenvanger een persoonlijk tintje geven dan kun je op zoek gaan naar een mooie veer, kraal of misschien heb je nog een sieraad in je kast liggen die je niet meer draagt maar niet weg wilt doen. Een foto, (edel-) steen of schelp kan ook een bijzondere toevoeging zijn.

KOSTEN

De workshops gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.

De kosten zijn €65,- per persoon, inclusief materiaal.
Er staat koffie, thee en wat lekkers voor je klaar!
Aanmelden kan via het contactformulier.