Gea Boschma

Gea slider:header-werk in opdracht

WERK in OPDRACHT

Gea maakt graag een kunstwerk voor jou persoonlijk, waarin de natuur in en om jou heen centraal staat…

Ze probeert het persoonlijk te maken, je te raken em te verbinden met jou. Door samen te kijken naar jouw wensen die je voor het kunstwerk hebt, niet alleen praktisch, ook qua gevoel, komt Gea tot een ontwerp, idee.

Samen kijken naar de ruimte waarvoor het kunstwerk bedoeld is, afmetingen, materialen, sfeer… Wil je een kennismaking om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen, neem dan contact met op met Gea. Het eerste gesprek, de kennismaking is altijd vrijblijvend, net als de offerte die voor je gemaakt wordt.

"Stil ben ik ervan, het is zo bijzonder wat er in dit kunstwerk zit. Het werkt door op zoveel lagen. Je hebt niet alleen de opdracht uitgevoerd zoals bedoeld, maar nog veel meer aangeraakt. Het is persoonlijk, uniek en het raakt me enorm. Nogmaals dank je wel voor dit mooie werk en het fijne contact. " Een opdrachtgever

Voorbeeld

Kunst uit eigen tuin

Ecoprinten is een bijzonder proces, waarbij je de kleurstof uit een plant haalt en die -permanent- op papier of stof afdrukt. Gea gebruikt hierbij alleen natuurlijke materialen. Beitsmiddelen, verfstoffen en planten zelf. Samen wordt het een proces van stomen, koken – de materialen gaan een reactie met elkaar aan. Het proces neemt veel tijd en vergt heel veel geduld…. Nieuwsgierigheid naar het eindresultaat wordt vaak op de proef gesteld!

Ieder resultaat is uniek. Het hangt af van de soort planten, periode waarin ze geplukt worden, de soort stof of papier, hoeveelheden toevoegingen, de duur van het proces… en dat alles maakt het spannend, verrassend en ontzettend leuk!

Gea komt graag bij je langs om samen een reis door je tuin te maken en planten uit te zoeken die geschikt zijn voor een ecoprint. Misschien heb je mooie, oude lakens of stoffen (katoen, linnen, zijde) liggen die ze mag gebruiken om het werk een extra persoonlijk tintje te geven. Borduursels of stiksels maken het werk vaak erg bijzonder.

Voorbeeld

Kunst voor je werk- of praktijkruimte

Voor een praktijkruimte van een kindercoach maakte Gea een bijzonder kunstwerk. In gesprek met de opdrachtgever werden er al mooie punten aangeraakt. De boom staat centraal in deze fijne ruimte, de berk, niet voor niets gekozen… De berk wordt ook wel de Witte vrouw met de groene sluier genoemd, sierlijk, elegant maar taai, ze buigt maar breekt niet. Bij de berk kun je altijd je hart uitstorten.

De stam en de wortels zijn de solide basis geworden, daar waar alle leven begint. Het is een belangrijk onderdeel in deze praktijk. Daarboven uit groeien takken, naar het licht. De koepel in het dak, maakt dat je door de takken naar de hemel kijkt. In de takken hangen bloesemlantaarntjes; ontstaan van handgeschept papier dat vervolgens bewerkt is door het mooie proces van ecoprinten. De roze met groene kleuren verwijzen naar de bloesem, de lente; het begin van alle leven.

Voorbeelden van VRIJ werk

Natuurlijk kun je Gea eveneens een opdracht geven voor een vrij werk. Je mag hiervoor vrijblijvend contact met haar opnemen via het contactformulier.

VERLOOP

  1. Er komt een afspraak om kennis te maken; je komt bij Gea in het atelier of ze kom bij jou thuis.
  2. Jouw wensen worden besproken en Gea maakt vervolgens een vrijblijvende offerte.
  3. Bij akkoord gaat ze voor jou aan de slag en houd je op de hoogte van het proces.
  4. Eventueel is er tussentijds contact voor overleg.
  5. Afleveren van het kunstwerk, op afspraak.

KOSTEN

Afhankelijk van jouw wensen maakt Gea geheel vrijblijvend een offerte voor je.

Hiervoor kun je contact met haar opnemen via onderstaande button.