Gea Boschma

Gea slider:header-ecoprint

ECOPRINTEN OP TEXTIEL

Een hele dag experimenteren met planten, bloemen, stoffen en het proces van het ecoprinten. Zonder chemische troep, alleen met natuurlijke materialen.

Laat je verrassen door het bijzondere en magische proces van ecoprinten!

Tijdens deze workshop leert Gea jou het proces van ecoprinten op textiel, waarbij planten hun natuurlijke kleurstof achterlaten op de stof. Ze vertelt je over planten, hun kleurstoffen en hoe je deze kleurstoffen op textiel drukt. En je gaat natuurlijk zelf aan de slag met het ecoprinten, waarbij je je eigen lap stof bedrukt met door jou gekozen planten. Van begin tot eind neemt Gea jou mee in dit prachtige proces. De praktische en technische zaken en vooral de magie! Want hoe leuk is het als je jouw eigen lap ‘uitpakt’ en je ziet wat voor prachtig resultaat er is ontstaan!

Deze workshop wordt gepland op afspraak, je stelt zelf een groepje samen en dan wordt er een datum geprikt wanneer het voor iedereen het beste uitkomt.

Omdat er veel vraag is naar deze workshop heeft Gea de volgende extra data ingepland: vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2024. Je kunt je vanaf nu voor een van deze dagen aanmelden.

Veel gebruikte en gewassen stoffen maken de prints nog intenser. En een borduursel op een oud beddenlaken geeft de print iets heel eigens.

DEZE WORKSHOP IS INCLUSIEF

• stoffen (voorbehandeld)
• planten en bloemen
• gebruik van gereedschap en materialen
• pen en papier om je eigen aantekeningen te maken
• koffie, thee met wat lekkers en een fijne lunch

KOSTEN

De workshops gaan door bij minimaal 4 aanmeldingen.

De kosten zijn €99,- per persoon. Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen aan deze workshop.
Aanmelden kan via het contactformulier.