Gea Boschma

Gea slider:headerfoto's-workshop-2

WORKSHOPS

Voel je welkom in het atelier van Gea in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kun je heerlijk werken en deze fijne ruimte geeft de mogelijkheid om een diversiteit aan workshops te geven.

Een activiteit tijdens een personeelsuitje, een vriendenuitje, zussendag…

Bij Gea kun je verschillende workshops volgen. De workshops hebben allemaal een ontspannen karakter met een creatieve inslag. De workshops zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen.

Het atelier van Gea biedt ruimte voor zo’n 10 personen. Bij grotere groepen kan Gea uitwijken naar een andere ruimte, of bij jou op locatie komen. Uitzondering hierop is de workshop Ecoprinten op textiel, hiervoor geldt een maximale deelname van 8 personen.

Wil je een workshop of cursus bij Gea gaan doen check dan de pagina van de workshop voor actuele data. Heb je zelf een groepje samengesteld van minimaal 4 personen, neem dan contact op met Gea. Je prikt samen een geschikte datum. Heb je zelf een ander idee, suggestie of wil je een workshop op maat, dan is er in overleg met Gea veel mogelijk.

De workshop Landschap in Textiel zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat.

Tijdens de workshop Dromenvangen maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren.

De cursus (Her-)Ontdek je creativiteit is een laagdrempelige serie lessen, waarin je met eenvoudige technieken je creativiteit een boost geeft.

NIEUW… is de workshop Ecoprinten op textiel, waarin je
mee wordt genomen in het magische proces van natuurlijk printen op textiel.

Kom een gezellige ochtend, middag of avond langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Het aanbod van Gea Boschma is ook te vinden via Kunstkade, zie ook dit filmpje: