Gea Boschma

Gea slider:headerfoto's-workshop-2

WORKSHOPS

Voel je welkom in het atelier van Gea in de DOAS, De Oude Ambachtschool te Leeuwarden. In dit atelier kun je heerlijk werken en deze fijne ruimte geeft de mogelijkheid om een diversiteit aan workshops te geven.

Een activiteit tijdens een personeelsuitje, een vriendenuitje, zussendag…

Bij Gea kun je verschillende workshops volgen. De workshops hebben allemaal een ontspannen karakter met een creatieve inslag. De workshops zijn geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen.

Het atelier van Gea biedt ruimte voor zo’n 10 personen. Bij grotere groepen kan Gea uitwijken naar een andere ruimte, of bij jou op locatie komen. Uitzondering hierop is de workshop Ecoprinten op textiel, hiervoor geldt een maximale deelname van 8 personen.

Wil je een workshop of cursus bij Gea gaan doen dan stel je zelf een groepje samen van minimaal 4 personen. Daarna prik je in overleg met Gea een datum. Heb je zelf een ander idee, suggestie of wil je een workshop op maat, dan is er in overleg met Gea veel mogelijk.

Omdat er veel vraag is naar de worskhop Ecoprinten op textiel heeft Gea de volgende data gereserveerd: vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2024. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor een van deze dagen.

De workshop Landschap in Textiel zorgt ervoor dat je op je gevoel gaat werken, met een heel persoonlijk resultaat.

Tijdens de workshop Dromenvangen maak je je eigen dromenvanger van natuurlijke materialen, zodat je je mooie en bijzondere dromen kunt bewaren.

De cursus (Her-)Ontdek je creativiteit is een laagdrempelige serie lessen, waarin je met eenvoudige technieken je creativiteit een boost geeft.

NIEUW… is de workshop Ecoprinten op textiel, waarin je
mee wordt genomen in het magische proces van natuurlijk printen op textiel.

Kom een gezellige ochtend, middag of avond langs en ga aan de slag met mooie, natuurlijke materialen, al dan niet zelf gevonden.

Het aanbod van Gea Boschma is ook te vinden via Kunstkade, zie ook dit filmpje: